Meer
Sinterklaas inspiratie

Bij Dirk zijn we gek op het sinterklaasfeest! Lekker cadeautjes uitpakken tijdens pakjesavond en genieten van allerlei lekkernijen. Dirk heeft alles in huis voor een geslaagde sinterklaasavond. Wij helpen je graag met inspiratie opdoen om de lekkerste recepten te maken tijdens het sinterklaasfeest. Ook hebben we een uitgebreid snoepgoed assortiment met bijvoorbeeld kruidnoten, marsepein en chocoladeletters. Zo wordt het gegarandeerd een lekker avondje!

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe

De hint van Sint...

Maak van Sinterklaas jouw feestje, voor de laagste prijs. Met snel wat eten en dan cadeaus, of uitgebreid aan tafel. Klein, of zo groot als dit jaar past. Hoe je het ook viert, bij Dirk vier je een heerlijk feest voor de laagste prijs.

 

Bekijk de video.

Sinterklaas recepten

Deze zes recepten vindt Sinterklaas heel lekker! Klik op het recept en bekijk hoe je het recept thuis kunt maken. Wil je nog meer Sinterklaas recepten bekijken? Klik dan hier.

Sintwafel met strooigoed
Gemiddeld 50 min. Zoetigheid
Sinterklaas cupcakes
Gemiddeld 45 min. Tussendoortje
Versierde chocoladeletters
Gemiddeld 30 min. Tussendoortje
Sinterklaas-ijstaart
Gemiddeld 45 min. Nagerecht
Speculaaspop
Gemiddeld 70 min. Zoetigheid
Kruidnoten milkshake
Eenvoudig 10 min. Nagerecht

Sinterklaas verrast klanten van Dirk

Waar een bezoek aan Dirk al niet tot kan leiden. Na een lange dag meehelpen in de winkel hoorde Sinterklaas het verhaal van Amanda en hij verraste haar en haar zoontje met een heerlijke pakjesavond!

 

Bekijk de video.

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe
Afbeelding snoepgoed

Sinterklaas snoepgoed en cadeautjes

Bij Dirk vind je Sinterklaas snoepgoed en cadeautjes voor de laagste prijzen. Kruidnoten, chocoladeletters, marsepein, speculaas en nog meer! Haal allerlei lekkernijen en cadeautjes in huis voor een geslaagde Sinterklaasavond. Let op: Alleen tijdens de Sinterklaas periode heeft Dirk speciale sinterklaaslekkernijen.

 

Bekijk hieronder allerlei lekkernijen:

Sorteer op: