Ga naar de hoofdinhoud
Meer bewijs kun je niet krijgen!

Alle supermarkten roepen het, maar Dirk doet het! Bij Dirk krijg je de dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs van Nederland. En dat scheelt je zomaar honderden euro’s per jaar. Topkwaliteit voor een Dirk prijs? Dat is topkwaliteit voor de laagste prijs!

 

Beste supermarkt gif

Dirk opnieuw Beste Supermarkt van NL! 🏆

Dirk van den Broek mag opnieuw een felbegeerde publieksprijs toevoegen aan de prijzenkast. Voor het derde achtereenvolgende jaar is Dirk van den Broek uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland! Maar liefst 294.000 consumenten brachten hun stem uit, waar Dirk in de categorie ‘Supermarkten’ de meeste stemmen van ontving. Dank je wel voor jouw stem. ❤️

 

Voor het 5e jaar op rij als beste uit de bus!

𝗗𝗜𝗥𝗞, 𝗢𝗣𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪 𝗪𝗜𝗡𝗡𝗔𝗔𝗥 🏆
Voor het 5e jaar op rij heeft Dirk de Beste Folder van Nederland met een score van 8,48! Bedankt aan iedereen die heeft gestemd ❤️

 

Dirk scoort een 8,76 in categorie papieren folder en scoort het hoogst op aanbiedingen, koopgedrag en leesgedrag. In de categorie online folder scoort Dirk ook het hoogst op aanbedingen, gemakkelijk navigeren, leesfrequentie, leesgedrag en koopgedrag met een 8,58! Bij Dirk weten we dat er maar één manier is om deze prijzen te blijven winnen: met onze lage prijzen! Zo blijf je jaar in jaar uit verzekerd van de scherpste aanbiedingen en de allerbeste acties.

Beste folder Award
Fruitspread afbeelding

Beste koop: 1 de Beste Fruitspread aardbei

1 de Beste Fruitspread aardbei van Dirk scoort het beste bij de Consumentenbond en heeft de 'Beste Koop' prijs gewonnen. Daarnaast heeft Bio+ fruitspread de ‘Beste uit de test’ prijs gewonnen. Bij Dirk zijn we erg trots op onze 1 de Fruitspread aardbei, bekijk het product hier.

 

Dirk heeft de beste kaasafdeling!

Alweer een prijs! Dirk is benoemd tot beste kaas supermarkt in de categorie versafdeling zonder personeel! Uit het jaarlijkse 'Westland Kaasrapport' van onderzoeksbureau GFK komt Dirk van den Broek als supermarkt met de beste kaasafdeling in de categorie versafdeling zonder personeel naar voren. Het kaasrapport laat zien hoe klanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen.

 

> Bekijk hier de kaasafdeling van Dirk <

Westland Kaas afbeelding
GFK

Dirk in de top3 GfK zomerrapport

Nadat we door klanten zijn uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland, zijn we nu door de onderzoekers van GFK als 3e supermarkt uitgeroepen in het GFK zomerrapport! Dirk is nummer 1 in lage prijzen en aanbiedingen, met een overall rapportcijfer van 7,65 en hiermee de hardste stijger! Een fantastische prestatie waar we enorm trots op zijn.

Goedkoopste voor bio

Dirk is niet alleen de goedkoopste voor je dagelijkse boodschappen, maar óók de goedkoopste voor je biologische boodschappen. En daar zijn we trots op. Want biologisch smaakt nog lekkerder als het ook betaalbaar is. Wie winkelt bij Dirk, kiest dus voor goed én goedkoop!

1 de Beste