Meer
Dirk
Begin de paasdag goed!

Er is geen betere manier om het paasweekend te beginnen dan met een paasontbijt of een paasbrunch. Bij Dirk vind je feestelijke broodjes, broodbeleg, eieren, lekkere sapjes, thee en koffie en allerlei paasversieringen voor de laagste prijzen! Zo ziet de tafel er zeker weten heerlijk uit. Bekijk op deze pagina de lekkerste recepten en het uitgebreide assortiment voor een gezellig paasontbijt en paasbrunch!

Een geslaagd paasontbijt

Maak van de paasbrunch of paasontbijt jouw feestje! Of je nu gaat voor een uitgebreide tafel vol met lekkernijen of alleen een heerlijke paasstol. Met de hele familie of romantisch met z'n tweeën. Bij Dirk vier je Pasen met heerlijke producten voor de laagste prijs. Ontdek ons assortiment aan broodjes, fruit, beleg, sappen, eieren, paasstollen en nog veel meer. Zo kun jij zalig ontbijten of brunchen tijdens de paasdagen.

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe
Lekker voor bij het paasontbijt

Je kan de paasontbijtafel zelf zo gevarieerd maken als je wilt, maar de onderstaande producten vallen altijd wel goed in de smaak:

Paasontbijt recepten

Begin de paasdag goed met een heerlijk ontbijt. De onderstaande drie recepten maken de ontbijttafel extra lekker en sfeervol:

Scones met advocaat en bramencoulis
Eenvoudig 15 min. Lunch
Ham-kaas broodjes
Gemiddeld 35 min. Tussendoortje
Broodrolletjes met gerookte zalm
Eenvoudig 10 min. Ontbijt
Beleg voor op de broodjes

Met wat ga jij je brood beleggen tijdens de paasbrunch of het paasontbijt? Bij Dirk vind je een ruime keuze aan beleg voor de laagste prijs. Of je nu van vlees, kaas of pindakaas houdt, je kunt je broodje zo lekker maken als je zelf wilt. Maak het jouw feestje! Kies bijvoorbeeld uit een van onze heerlijke broodbeleg producten hieronder:

Begin de dag goed met croissants

Wil je tijdens Pasen een keer iets anders proberen dan gewone croissants? Maak dan één van de onderstaande drie recepten. Deze croissants zullen zeker goed in de smaak vallen. Wil je meer croissant recepten bekijken? Klik dan hier.

Halloumi croissant
Eenvoudig 15 min. Brunch
Hotdog deluxe croissant
Eenvoudig 10 min. Brunch
Lente Croissant
Eenvoudig 5 min. Brunch
Paasbrunch afbeelding

Paasbrunch

Een paasbrunch is een samensmelting van ontbijt en lunch en wordt vaak gezien als een uitgebreid tafelmoment. Tijdens de paasbrunch vind je een mix van ontbijt- en lunchproducten op tafel, zoals een heerlijke paasstol, verse croissants en gebakken broodjes. Maar ook hartige en warme gerechten worden geserveerd. Bij Dirk hebben we een handige tip voor jou: zorg voor een gevarieerde tafel met zowel ontbijt- als lunchgerechten. Zo kan iedereen genieten van de brunch!

 

Paasbrunch recepten

Ga je voor een paasbrunch tijdens Pasen? Maak de brunchtafel dan extra leker en sfeervol met de onderstaande drie recepten. Uiteraard kan je deze ook bij het ontbijt eten.

Gevulde omeletwrap
Eenvoudig 15 min. Brunch
Aardappelkoekjes met zalmsalade
Gemiddeld 25 min. Brunch
Mini quiches
Gemiddeld 50 min. Tussendoortje
Wat vieren we tijdens pasen?

Wat vieren we tijdens Pasen?

Met Pasen wordt ieder jaar op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente een nieuw begin gevierd. 

 

Naast de religieuze betekenis van Pasen, is het ook een belangrijke culturele feestdag die wereldwijd wordt gevierd.

 

Veel mensen vieren Pasen door het versieren van eieren, het geven van chocolade-eieren en het genieten van een feestelijke en gezellige maaltijd met familie en vrienden.

 

Nog meer paasrecepten en paasinspiratie

Wil je nog meer paasrecepten en heerlijke producten bekijken? Bekijk dan alles voor het koffiemoment en het paasdiner. Klik hieronder op één van de afbeeldingen.