Ga naar de hoofdinhoud
Alles voor het paasdiner

Het paasfeest is een mooi moment om lekker te tafelen en kletsen met vrienden en familie. Maar lekker eten hoort daar natuurlijk ook bij! Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor een succesvol paasdiner. Van voorgerecht tot hoofdgerecht en nagerecht: Bij Dirk vind je voor alle tafelmomenten een uitgebreid en voordelig assortiment. Zo komt de dinertafel er tijdens Pasen zeker weten feestelijk uit te zien. Laat je op deze pagina inspireren door de lekkerste recepten en het feestelijke paasassortiment van Dirk.  

Banner paasvoorgerecht

Paasdiner voorgerecht

Het voorgerecht is de eerste gang van het diner. Het voorgerecht is vaak een klein gerecht die voorafgaat aan het hoofdgerecht. Of je nou gaat voor soep, salade, een klein vis- of vleesgerecht of pasta, bij Dirk vind je alles voor een lekker en voordelig voorgerecht. Van kant-en-klare producten tot de meest verse producten. Zo kan je het paasdiner goed starten!

 

Voorgerechten bij Dirk

Dirk heeft een uitgebreid en voordelig assortiment voor de lekkerste voorgerechten. Met de onderstaande producten zal er zeker een lekker voorgerecht op tafel komen:

Voorgerechten voor Pasen

Een voorgerecht hoeft niet uitgebreid te zijn, maar het moet wel lekker zijn. De onderstaande drie recepten passen goed bij het paasfeest en zijn een feestelijk voorgerecht op tafel. 

Aspergesoep
Gemiddeld 25 min. Brunch
Gevulde eieren met bacon
Eenvoudig 20 min. Tussendoortje
Groene broodsalade
Gemiddeld 35 min. Voorgerecht

Paasdiner hoofdgerecht

Het diner is vaak het meest geliefd bij het paasdiner, dit komt omdat het paasdiner ook de meest uitgebreide gang is. Hierdoor kan je ook uitgebreid genieten! Of je nou gaat voor vega, vlees, vis of gourmetten, bij Dirk vind je alles voor een heerlijk paasdiner. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het paasdiner. Zo vind je de lekkerste recepten voor als je in de keuken aan de slag wilt en allerlei voordelige producten. 

Paasdiner banner
Heerlijk voor het paasdiner

Dirk heeft een uitgebreid en voordelig assortiment waarmee jij de lekkerste hoofdgerechten kunt maken tijdens Pasen. De onderstaande producten zullen zeker goed in de smaak vallen:

Paasdiner recepten

Een paasdiner met vlees, vis of vega? Die keuze is helemaal aan jou! De onderstaande drie recepten zullen in ieder geval heerlijk in de smaak vallen.

Varkenshaas met venkel en wortel uit de oven
Eenvoudig 55 min. Hoofdgerecht
Lenterisotto
Gemiddeld 30 min. Hoofdgerecht
Gevulde kipfilet met ovenaardappelen
Moeilijk 60 min. Hoofdgerecht
Paasdiner nagerecht

Paasdiner nagerecht

Bij een paasdiner hoort ook een goede afsluiter, daarom moet je altijd ruimte overhouden voor het nagerecht. Zo kan het diner heerlijk worden afgesloten. Bij het nagerecht kan je verschillende desserts serveren, zo kan je gaan voor ijs, taart, fruit, kaasplankjes of cakejes. De keuze is helemaal aan jou. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het nagerecht. Bekijk hieronder allerlei feestelijk recepten en het voordelige assortiment voor het nagerecht.

Heerlijke nagerechten

De lekkerste en voordeligste nagerechten vind je bij Dirk! Bekijk hieronder allerlei desserts:

Paasdessert recepten

Met één van de onderstaande drie recepten zul je Pasen heerlijke afsluiten, bekijk hoe je deze desserts thuis kunt maken.

Cappuccino-cake met hazelnoot
Eenvoudig 10 min. Nagerecht
Sinaasappel-citroencake
Moeilijk 110 min. Nagerecht
Speculaas cheesecake
Gemiddeld 20 min. Nagerecht
Nog meer paasrecepten en paas inspiratie

Wil je meer paasrecepten en heerlijke producten bekijken? Bekijk dan hier alles voor het paasontbijt & paasbrunch of voor de gourmettafel.