Ga naar de hoofdinhoud
De heerlijkste koffietafel

Niks is zo heerlijk als de geur van een kopje vers gezette koffie. Helemaal wanneer je die aan een vrolijk gedekte paastafel mag opdrinken met vrienden of familie. En wanneer er dan ook nog allemaal zoetigheden en hapjes of tafel staan is het plaatje helemaal compleet. Bij Dirk vind je een uitgebreid en voordelig assortiment waarmee jij jouw koffietafel kan voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Laat je op deze pagina inspireren door allerlei zoetigheden, de beste paasrecepten en lekkere producten.

Koffiemoment

Het koffiemoment

Het koffiemoment kan op verschillende momenten plaatsvinden. Zo kan je na het paasontbijt of de paasbrunch even willen uitbuiken, dit kan heerlijk met een kopje koffie. Het koffiemoment kan ook plaatsvinden als je bijvoorbeeld bij vrienden of familie op bezoek gaat in de middag en het nog te vroeg is om te dineren. Een kopje koffie met een lekkernij is dan een heerlijke binnenkomer. Als afsluiter van het diner is een kopje koffie vaak ook lekker. Je hebt de koffiemomenten dus voor het kiezen!

Een lekker bakje koffie

Met koffie op tafel maak je heel veel mensen blij. Bij Dirk vind je een uitgebreid en voordelig koffie assortiment. Bekijk hieronder allerlei producten waarmee jij de lekkerste koffie(kan) maakt.

Zoetige recepten

Lekkere zoetigheden bij de koffie, als tussendoortje of na het diner passen goed bij het paasfeest. Het is even de mouwen opstropen om deze recepten te maken, maar het resultaat is het zeker waard! Bekijk stap voor stap hoe je deze paasrecepten thuis kan maken.

Paascake
Moeilijk 75 min. Zoetigheid
Paaskoekjes
Gemiddeld 32 min. Zoetigheid
Ham-kaas broodjes
Gemiddeld 35 min. Tussendoortje
Gevulde chocolade eieren
Eenvoudig 15 min. Zoetigheid
Meringue nestjes
Gemiddeld 120 min. Zoetigheid
Lente brownies
Gemiddeld 50 min. Tussendoortje

Hapjes bij de koffie

Wil je geen recept maken of heb je liever een hapje dat al klaar is? Ook dan ben je bij Dirk aan het juiste adres. Dirk heeft heel veel zoetigheden en lekkernijen in de winkels liggen. Speciaal voor Pasen liggen er nu ook veel paaskoekjes en chocolaatjes in de schappen. En zoals je gewend bent van Dirk, vind je ze voor een echte Dirk-prijs.

Paaskoekjes
Een borrelplank met tapas

Heb je geen trek in chocola of zoetigheid? Ga dan voor tapas! Met Ons Thuismerk tapas kan je voordelig de lekkerste borrelplank op tafel zetten. De borrelplank kan je zelf zo divers maken als je wilt. Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen! Bekijk hieronder allerlei lekkere tapas:

Nog meer paasrecepten en paas inspiratie

Wil je meer paasrecepten en heerlijke producten bekijken? Bekijk dan hier alles voor het paasdiner of voor de gourmettafel.