Meer
Banner 2023

Oud & Nieuw

Het oud en nieuw feest is altijd een gezellige en knallende afsluiter van het jaar. Op oudejaarsavond kijken we terug op het afgelopen jaar, en op klokslag 12 uur kunnen we proosten en elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen. Bij oud en nieuw horen natuurlijk ook lekkere drankjes en hapjes. Ga je voor een biertje of toch voor champagne? Een oliebol of appelbeignet? Hoe je oud en nieuw dit jaar ook gaat vieren, bij Dirk vier je een heerlijk feest voor de laagste prijs! Op naar een goed en gezond 2023!

 

Vier voordelig Oud & Nieuw!

Maak van oud en nieuw jouw feestje. Met oliebollen mét, of zonder rozijnen. En een hoop andere verrassingen. Klein, of zo groot als dit jaar past. Hoe je het ook viert, bij Dirk vier je een heerlijk feest voor de laagste prijs. Op Dirk kun je rekenen!

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe

Oud en nieuw recepten

Maak een van de onderstaande drie recepten voor een heerlijke oud en nieuw!

 

Oliebollen op een stokje
Eenvoudig 15 min. Tussendoortje
Chocolade-oliebollen
Eenvoudig 10 min. Tussendoortje
Luxe appelbeignet
Eenvoudig 5 min. Tussendoortje

Bubbelend het nieuwe jaar in

Een glaasje bubbels mag niet ontbreken bij het oud en nieuwfeest. Bekijk hier een paar heerlijke flessen bubbels. En dat voor de laagste prijs.

Heerlijke wijnen bij oud en nieuw

Op zoek naar een lekkere wijn voor bij oud en nieuw of de nieuwjaarsborrel? De onderstaande wijnen zullen zeker goed in de smaak vallen! En ze zijn ook nog eens heel voordelig. Ben je er nog niet uit? Bekijk hier meer wijnen. 

 

Proosten met bier

Heb je liever een biertje bij de nieuwjaarsborrel? Kies dan een van de onderstaande biertjes. 

Voordelig het nieuwe jaar in

Deze week zijn er bij Dirk heel veel aanbiedingen voor een geslaagd oud en nieuw feest. Oliebollen, champagne, bier, snacks en nog veel meer lekkers! Bekijk hieronder allerlei aanbiedingen: