Meer
Oranje vlaggen

Koninklijk voordeel 👑

Op 27 april is het weer Koningsdag, en speciaal voor Koningsdag vind je bij Dirk Koninklijk voordeel! Haal onder andere oranje tompoucen, oranje kleding, bier, frisdrank en chips in huis voor stuntprijzen.

Hoe vier jij Koningsdag?

Zit jij op de bank met een tompouce en kijk je hoe de Koninklijke familie zijn ronde maakt in Emmen? Of vier jij de avond vóór Koningsdag uitbundig in de stad? Hieronder geven we jou een paar tips hoe je perfect jouw Koningsdag kunt vieren:

 

1. Ga de stad in en bezoek een vrijmarkt. In iedere stad vind je op deze dag een kleedjesmarkt waarop iedereen leuke dingen verkoopt. Of nog beter zelfs, doe zelf mee aan een vrijmarkt met jouw eigen stent. 

2. Bezoek een festival. Er zijn op deze dag talloze festivals te vinden. Koop wel van te voren een kaartje, want anders is deze misschien wel uitverkocht!

3. Spreek met je vrienden en familie af. Speel gezamelijk oud-Hollandse spellen of ga uitgebreid tafelen. 

4. Eet en drink de hele dag oranje eet- en drinkwaren. Ontbijt met scrambled eggs, lunch met pompoensoep en eet 's avonds met een bittergarnituur en zoete aardappelfriet.

Tompouce banner

Proost op de Koning!

Borrelen op Koningsdag

Oranje recepten

Oranje boven! Met deze oranje recepten maak jij indruk op je bezoek. Je haalt al je ingrediënten bij Dirk voor de laagste prijs.

Worteltaart
Moeilijk 150 min. Nagerecht
Oranje boven spiesjes
Eenvoudig 10 min. Tussendoortje
'Oranje boven' cheesecake
Moeilijk 285 min. Gebak