Meer
banner 2023

Kerst bij Dirk

Hoe je de feestdagen ook viert, wat je budget of situatie ook is, bij Dirk vier je de hele maand een feestje voor de laagste prijs. Pak groots uit of houd je het klein. Met de hele familie of gezellig met z'n tweeën. Vijf gangen of alleen je favoriete recept. Dirk helpt je om er van ontbijt tot diner er een heerlijke Kerstmis van te maken. Laat je inspireren door het uitgebreide en voordelige kerstassortiment van Dirk. Want op Dirk kun je rekenen!

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe

De hele feestmaand voor de laagste prijs!

Dirk heeft voor de hele maand december een uitgebreid feestassortiment voor de laagste prijs. Laat je inspireren voor het kerstontbijt, de kerstbrunch, kerstborrel of natuurlijk het kerstdiner. Klik op een van onderstaande afbeeldingen en ontdek het voordelige feestassortiment en allerlei kerstrecepten voor de kerst.

Gourmetten

Gourmetten en Kerstmis gaan hand in hand samen! Lekker een stuk vlees, vis of groenten klaarmaken op de manier hoe jij het wilt, zonder dat je uren in de keuken staat. Aangevuld met stokbroodjes, salades en kleine hapjes is dit een gegarandeerd succes. Dirk heeft alles in huis voor een succesvolle gourmetavond tijdens kerst. En dat voor de laagste prijs. Fijne feestdagen!

 

Laat je inspireren door het gourmetassortiment van Dirk.

Gourmetten afbeelding