Meer
Alles om weer aan de slag te gaan, bij Dirk!

Zodra het eind augustus is, gaan de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar weer van start. Niet alleen voor de kinderen is dat weer een spannend moment, ook de ouders mogen weer aan het werk. En wat eet je dan tijdens de lunch? Of als snack? Dirk helpt je daar graag bij! Laat je op deze pagina inspireren door allerlei gezonde snacks voor op school of naar werk.

Banner - Mee naar school

Voor mee naar school

Een goed gevulde, gezonde broodtrommel is belangrijk voor kinderen. Bij Dirk vind je de beste producten hiervoor, natuurlijk voor de voordeligste prijs. Vaak hebben de kinderen om 10 uur een kleine pauze, een goed moment voor crackertje, snoepgroenten of fruit. In de middag pauze is een broodje met beleg altijd een goede keuze, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, zoals rijst of koude pannenkoeken.

Producten voor mee naar school

In het assortiment van Dirk vind je heel veel producten waarmee jij jouw schoolpakket voor de kids compleet kunt maken. Van allerlei broodsoorten tot verschillend beleg en kleine snacks. Bekijk hieronder het voordelige assortiment van Dirk:

Broodtrommels

Wil jij de broodtrommel vullen met de lekkerste broodjes en groentes? Maak dan een van de onderstaande recepten. Deze recepten zullen zeker goed in de smaak vallen bij de kids! Wil je meer schoolrecepten? Klik dan hier.

Appel, stroop- en pannenkoek lunch
Gemiddeld 15 min. Lunch
Dubbeldikke gestapelde boterham
Eenvoudig 10 min. Lunch
Volkorenbol met paprikasalade
Gemiddeld 15 min. Lunch

Mee naar werk

Zelf wil je natuurlijk ook een lekker gevulde maaltijd mee naar werk of voor je thuiswerkdag. Ook daar hebben wij heel veel ideeën voor, zoals een lekker gevulde salade, een wrap of gezonde pannenkoekjes. Dit is makkelijk te maken of op te warmen als dat nodig is. Denk ook aan de gezonde tussendoortjes zoals groenten, een eitje, nootjes of fruit.

Banner - Mee naar werk
Producten voor mee naar werk

In het assortiment van Dirk vind je heel veel voordelige producten waarmee jij jouw werkpauze compleet kunt maken. Van allerlei broodsoorten tot verschillend beleg en heel veel (gezonde) snacks. Bekijk hieronder het voordelige assortiment van Dirk:

Gemakkelijk voor jezelf

Wil je vooraf alvast een lekkere lunch maken? Of juist in je pauze zelf? Wij hebben heel veel recepten voor ieder pauzemoment, bij je thuis of om mee te nemen naar kantoor. Wil je meer werkrecepten? Klik dan hier.

Caesar salade met gegrilde citroenkip
Gemiddeld 60 min. Hoofdgerecht
Surf ‘n turf wrap
Eenvoudig 15 min. Hoofdgerecht
Ei muffin
Eenvoudig 28 min. Tussendoortje
Sandwich met oude kaas en peer
Eenvoudig 10 min. Lunch
Havermout pannenkoek-sandwiches
Gemiddeld 20 min. Lunch
Bruinbrood met paprikaspread
Gemiddeld 10 min. Lunch