Ga naar de hoofdinhoud
Nieuw en exclusief bij Dirk

Met trots introduceert Dirk: Kroon van Holland. Deze Noord-Hollandse Gouda 48+ is exclusief verkrijgbaar bij Dirk. Lees op deze pagina alles over de bekroonde topkaas.

Afspelen

Een bekroonde kaas om vorstelijk van te genieten

Het geheim van de volle smaak van Kroon van Holland ligt in de uitgestrekte polders van Noord-Holland. Sinds 1916 wordt hier al kaas gemaakt. De oude, nog iets zilte grond is sinds jaar en dag een rijke voedingsbodem voor mals en vers gras. En daar genieten de zwartbonte Holstein koeien volop van. De ideale basis voor een smeuïge kaas met een ongekend volle smaak. In de video vertelt Gert Roosenboom je alles over deze topkaas.

Prijswinnend

Kroon van Holland is een beschermd streekproduct en herkenbaar aan Het Rode Zegel. Daarom heeft de kaas van de Europese Unie een Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB) gekregen. In 2021 is de Kroon van Holland bekroond met de Superior Taste Award in de categorieën jong belegen, extra belegen en overjarig. Een bekroonde kaas om vorstelijk van te genieten.

Kroon van holland stuk
Kroon van holland verpakking

Kroon van Holland bij Dirk

Bij Dirk vind je nu exclusief Kroon van Holland in de schappen. De Noord-Hollandse Gouda 48+ kaas is zeker het proberen waard!

 

Bekijk Kroon van Holland in het assortiment.

Kroon van Holland bij Dirk

In het assortiment van Dirk vind je nu Kroon van Holland. Kroon van Holland is verkrijgbaar in verschillende varianten in een stuk en in plakken.