Meer

Dirk heeft een nieuw vleesmerk: 'De Vleeschmeesters'

Het vleesschap bij Dirk is vernieuwd! En dat zie je niet alleen, dat proef je ook. Het nieuwe merk 'De Vleeschmeesters' biedt wat je gewend bent, maar ook nieuwe producten. Op deze pagina lees je meer over het vleesmerk en zie je enkele producten. In de winkel vind je het volledige assortiment.

Waarom De Vleeschmeesters?

Het nieuwe merk De Vleeschmeesters zorgt ervoor dat het vleesschap bij Dirk duurzamer wordt. Alle producten zijn verpakt is een plasticvariant die beter recyclebaar is. Daarnaast zitten alle gehaktvarianten vanaf nu in een flowpack. Dat is een zakje in plaats van een bakje. Het plastic in de verpakking verminderd met 70%. Ook breidt het assortiment flink uit. Zo hebben we nu angusburgers en stooflappen. Deze producten zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit, voor een echte Dirk-prijs. Daarnaast zijn andere producten van receptuur veranderd voor een betere smaak en zijn meerdere producten lager in zout.

logo

Producten van de Vleeschmeesters

Ben je benieuwd naar ons vernieuwde vleesassortiment? Neem een kijkje in de Dirk-supermarkt bij jou in de buurt en probeer eens de slavinken, gehakt, schnitzels of speklappen.

Beter Leven en Bio+

In het assortiment van De Vleeschmeesters heb je de keuze uit 1 ster Beter Leven of 2 ster Beter Leven. Hoe meer sterren, hoe diervriendelijker.