Meer
Banner schoonmaken

Zo houd je het huis schoon!

Opgeruimd staat netjes! Het huishouden is niet iedereen zijn favoriete hobby, toch is het is wel in elk huis nodig. Dirk maakt het huishouden een stuk leuker door heel veel producten voor het huishouden aan te bieden voor de laagste prijzen! Vaatwastabletten, wasmiddel, schoonmaakdoekjes en nog veel meer handige producten. Bekijk op deze pagina alles voor het huishouden en laat je inspireren door het uitgebreide en voordelige assortiment van Dirk. 

Grote wasjes, kleine wasjes!

Kunnen wij ons nog een wereld voorstellen zonder wasmachines? De wasmachine is een luxe die heel veel Nederlanders in huis hebben. En het enige dat je nodig hebt om de wasmachine te laten draaien is water, wasmiddel en optioneel wasverzachter. Wasmiddel is een vloeistof waarin wasactieve stoffen en enzymen zitten om zo vuile kleding schoon te maken. Wasverzachter kan worden gebruikt om stoffen te verzachten en soepeler aan te laten voelen. Ook kan het een lekkere geur aan je wasgoed geven.  

was banner

Wasmiddel en wasverzachter voor de laagste prijs

Bij Dirk hebben we een uitgebreid assortiment aan wasmiddelen en wasverzachters. Zo kun jij thuis voordelig de was laten draaien. Je vindt onder andere 1 de Beste, Omo, Robijn, Ariel, Fleuril en nóg veel meer bekende merken! Bekijk hieronder allerlei producten: 

Afwasmiddelen en vaatwastabletten

Sommige mensen hebben de luxe van een vaatwasser en sommige mensen vinden het geen probleem om alles met de hand af te wassen. Net als in wasmiddel, zitten er in vaatwastabletten wasactieve stoffen en enzymen die ervoor zorgen dat vuil van borden of uit glazen wordt verwijderd. Afwasmiddel wordt gebruikt als je de afwas met de hand gaat schoonmaken. De wasactieve stoffen in afwasmiddel zorgen dat serviesgoed beter gereinigd kan worden. Tip: doe absoluut geen afwasmiddel in de vaatwasser, dan gaat het namelijk heel erg schuimen. 

 

Afwasmiddel banner

Afwasmiddelen en vaatwastabletten voor de laagste prijs

In het assortiment van Dirk vind je heel veel afwasmiddelen en vaatwastabletten. Zo vind je afwasmiddel en vaatwastabletten van ons huismerk 1 de Beste, maar ook van bekende merken als Finish, Dreft en Sun. Uiteraard vind je ze bij Dirk allemaal voor de laagste prijzen. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen voor deze producten, bekijk de aanbiedingen hier

Schoonmaak banner

Handig om mee schoon te maken

Hygiëne is erg belangrijk in huis. Zo is in een schoon huis de lucht een stuk frisser en schoner, hierdoor is de kans kleiner op ademhalingsproblemen en allergieën. Door het huis schoon te houden geef je bacteriën en andere ziekteverwekkers ook minder de kans om te nestelen. Het is dus goed om dagelijks de keuken, de woonkamer en slaapkamer schoon te maken om zo gezonder te blijven. Daarnaast staat een schoon huis een stuk netter dan een vies huis.

Schoonmaakbenodigdheden voor de laagste prijs

In het assortiment van Dirk vind je alle benodigdheden voor de laagste prijzen om het huis makkelijk schoon te maken. Zo vind je microvezeldoekjes, hygiënedoekjes, stofbinddoekjes en andere handige schoonmaakartikelen. Bekijk hieronder het voordelige assortiment van Dirk:

 

Toiletpapier en keukenpapier

Elk huishouden heeft er veel van nodig: toiletpapier en keukenpapier. In het assortiment van Dirk vind je verschillende soorten toiletpapier. Zo heeft toiletpapier verschillende laagjes. Hoe meer laagjes, des te dikker het papier. Naast normaal toiletpapier vind je ook vochtig toiletpapier, dit papier is vochtig waardoor het zachter aanvoelt. Keukenpapier is niet hetzelfde als toiletpapier. Keukenpapier is over het algemeen steviger en is daardoor beter in staat om vocht op te nemen, te deppen en schoon te maken.  

 

Toiletpapier banner

Toiletpapier en keukenpapier voor de laagste prijs

Het voordeligste toilet- en keukenpapier vind je uiteraard bij Dirk. In het assortiment vind je verschillende laags toiletpapier. Je vindt toiletpapier van bekende merken als 1 de Beste, Page en Edet. Ook vind je veel keukenpapier voor de laagste prijzen. 

Schoonmaakmiddel

Schoonmaakmiddelen

Voor sommige schoonmaakklusjes moeten de handen echt uit de mouwen worden gestoken. Met schoonmaakmiddelen kan vuil een stuk makkelijk verwijderd worden. Er zijn heel veel verschillende soorten schoonmaakmiddelen, zoals allesreiniger, bleek, kalkreiniger en schuurmiddel. Allesreiniger is handig voor de alledaagse schoonmaakklusjes, zoals het reinigen van de grond of de tafel. Bleek is handig om het toilet weer wit te krijgen.

 

Schoonmaakmiddelen voor de laagste prijs

In het assortiment van Dirk vind je heel veel schoonmaakmiddelen voor de meest voordelige prijzen. Van allesreiniger tot schoonmaakazijn. Bekijk hieronder allerlei producten:

 

Zakken en folies

Zakken en folies zijn erg handig om in huis te hebben. Zo kun je in vuilniszakken gemakkelijk afval weggooien en zijn vershoudzakken handig om eten in te bewaren. Veel mensen hebben zelfs al meerdere vuilniszakken in huis om zo gemakkelijk afval te scheiden, zo kan plastic bijvoorbeeld naar een recyclebak worden gebracht. Bij folies kan gedacht worden aan aluminiumfolie en vershoudfolie. Folies zijn handig voor het afdekken of inpakken van eten.

Zakken banner

Zakken en folies voor de laagste prijs

Bij Dirk hebben we heel veel zakken en folies voor de laagste prijzen. Zo haal je voordelig jouw vuilniszakken, boterhamzakken en aluminiumfolie in huis. Bekijk hieronder het assortiment: