Ga naar de hoofdinhoud
Alles voor jouw baby

Ook voor de allerkleinste heeft Dirk de nodige producten in huis. Luiers, babyvoeding, babyshampoo, het zijn producten die je dagelijks nodig hebt voor de verzorging van jouw kleintje. En we weten dat elke ouder het beste wilt voor zijn of haar baby. En die keuze is niet eenvoudig, want je kleintje kan nog niet vertellen of die luier nou zo confortabel zit of dat de voeding lekker smaakt. Wat je als ouder wel kunt doen, is een keuze maken uit de beste producten. Wij helpen je graag met die keuze en vertellen je meer over onze producten.

Pampers

Pampers wie kent ze niet. Vaak als we het over een luier hebben, ongeacht welk merk, zeggen we Pampers. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het merk pampers maakt al luiers sinds de jaren 50. Jaren ervaring en ontwikkelingen brengen ons nu bij confortabele luiers die niet alleen fijn zijn voor een baby, maar ook praktisch voor jou als ouder. Je wilt dat je baby zich comfortabel voelt in de luier en droog blijft. De Baby-Dry luiers van Pampers zijn ontworpen om de baby zo droog mogelijk te houden. Een ultra absorberende laagje in de luier zorgt ervoor dat de vochtigheid gelijkmatig wordt verdeeld en wordt weggehouden van de babyhuid. Ook zijn er luchtdoorlopende banen gecreëerd in de luier zodat er lucht vrij kan circuleren in de luier voor een droge huid die kan ademen gedurende de nacht. De Baby-Dry luiers van Pampers zijn dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst.

Baby’s groeien vaak ook erg snel. Voor de bewegelijke baby zijn er ook luierbroekjes ontwikkelt door Pampers, de Pampers Baby Dry Pants luierbroekjes. Deze luiers zijn erg flexibel en gaan tot 12 uur mee. In de luier zit een ultra rekbare 360 tailleband, dit zorgt ervoor dat de luiers zich aanpast aan de buik van de baby. Dit maakt de luier comfortabel. Daarnaast luier is ook makkelijk aan te trekken en uit te trekken, door de scheurbare zijkanten kan de luier gemakkelijk uit worden getrokken. Als de baby erg bewegelijk is het fijn om de luier snel aan en uit te kunnen trekken. In de luier zit een superabsorberende kern die vocht onmiddellijk absorbeert, zo kan vochtigheid van de babyhuid worden weggehouden. De Pampers Baby Dry Pants luierbroekjes is ideaal voor uw baby.

Voeding en tussendoortjes

Goede voeding belangrijk voor de ontwikkeling van een baby en peuter. Terwijl je kind groeit wisselen de voedingsbehoeften. Je begint met melk, dan komen de groente- en fruithapjes en tot slot de tussendoortjes. Voor welke producten jij kiest hangt af van wat jij belangrijk vind. Wil je graag een epaalt merk gebruiken, kijk je naar de prijs of geef jij je kind biologische producten?

 

Zwitsal voor baby's

Het babyhuidje moet natuurlijk ook goed verzorgd worden. Een zachte huid en zachte haartjes zijn fijn voor de baby. Met Zwitsal Talkpoeder kan vocht worden geabsorbeerd en helpt het zo om geïrriteerde vlekjes op de huid te voorkomen. Zo blijft het babyhuidje knuffelzacht en soepel. Om de babyhaartjes zacht aan te laten voelen kan er Zwitsal Goedemorgen Haarlotion worden gebruikt. Deze haarlotion geeft de baby extra verzorging. Het ruikt heerlijk en zorgt ervoor dat de babyhaartjes weer zacht aanvoelen.