Meer

Alphen aan den Rijn, 19 juli 2023 – Het winkelcentrum aan het Vierwiekenplein werd groots verbouwd. Een mooi moment om ook de Dirk-supermarkt een flinke metamorfose te geven. Het openingsfeest was helemaal compleet toen Dirk-supermarktmanager Merijn van der Borst samen met de managers van Dirck3 en Trekpleister het lintje doorknipte en de drie winkels officieel opende.

 

Metamorfose

De drie winkels gevestigd in het winkelcentrum gingen gezamenlijk open na de grootschalige verbouwing. De eer was aan alle drie de managers om het lintje door te knippen: "Het is één groot feest!” vertelt Merijn van der Borst. “Buiten kunnen de klanten genieten van een kop koffie of thee en een verkoelend ijsje. Wij zijn heel blij dat we onze klanten weer mogen ontvangen in Oud-Beijerland.”

 

De winkel aan het Vierwiekenplein is omgetoverd tot de nieuwste Dirk-stijl. Klanten komen binnen bij de Kanskoopjes, waar elke week verrassende producten op ze wachten. Verder krijgt de groente-en fruitafdeling meer ruimte en kunnen klanten vanaf nu contant betalen met het gesloten geldsysteem Safepay of zelfscannen bij de Scan&Go kassa's. Nieuwe koelingen zorgen ervoor dat de winkel vanaf nu energiezuinig en van het gas af is.