Header algemeen

Een metamorfose voor Dirk Enschede Oogstplein

Na 4 weken verbouwen, opende de Dirk op het Oogstplein gisteren zijn deuren. Een ware metamorfose. Met een nieuw plafond en vloer, nieuwe stellingen en nieuwe indeling kun je bijna spreken van een totaal nieuwe winkel.

Supermarktmanager Ruud Molenkamp kijkt trots rond: “Je herkent de winkel echt niet meer terug. Wat een verschil! Door het toevoegen van de ruimte van de voormalige kapper is de winkel een stuk groter. Zo is de winkel wat ruimer opgezet en hebben we een hele nieuwe bakkerij afdeling toegevoegd. Hier bakken we losse broodjes vers af op de winkelvloer. Verder hebben we de indeling aangepast, zodat je nu op de groente en fruit afdeling binnen komt. Hier bepaal je namelijk wat je die dag gaat eten. Daarnaast hebben we ook de look & feel van de winkel aangepast en is de winkel weer helemaal van nu en klaar voor de toekomst. Maar… uiteraard nog wel tegen de lage prijs van Dirk die je van ons gewend bent! Eigenlijk moet je zelf een kijkje komen nemen!”

De medewerkers van Dirk Enschede Oogstplein staan 7 dagen per week voor u klaar. Parkeren kan gratis rondom het filiaal.