Banner

Meer nieuwe winkels voor Dirk van den Broek

Alphen aan den Rijn, 26 januari 2022

 

De uitbreiding van Dirk van den Broek winkels zet verder door. In mei dit jaar openen wij maar liefst twee nieuwe winkels in Rotterdam. Recent kondigde Dirk van den Broek ook nog de opening van nieuwe filialen aan in Utrecht en Zevenbergen. Beide locaties in Rotterdam betreffen een overname van bestaande supermarkten in het centrum van de stad. Met de bevestiging van meerdere nieuwe winkels in het eerste kwartaal van dit jaar onderstreept Dirk van den Broek de ambitie om in 2022 flink te groeien.

 

Locatie

 

De Dirk-locatie aan de Binnenrotte 77 zal begin mei zijn deuren openen. Daarna volgt snel de tweede locatie op de Nieuwe Binnenweg 24 die halverwege dezelfde maand nog de eerste klanten verwelkomt.  Bij de winkels kunnen klanten terecht voor al hun dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs. Tevens is er een ruim assortiment aan vers- en gemaksproducten. Met de toevoeging van de twee nieuwe winkels staan er in 2022 alweer vier winkelopeningen op de planning.

 

130 winkels

 

Marcel Huizing, algemeen directeur van Dirk van den Broek: “Het doel van Dirk van den Broek is om zoveel mogelijk Nederlanders kennis te laten maken met beste kwaliteit en laagste prijs voor hun boodschappen. Zeker in tijden waarin alles fors duurder lijkt te worden, willen wij er voor iedereen zijn. Daarom zetten we de komende jaren hard in op het openen van nieuwe winkels. We zijn uiteraard erg enthousiast over de twee nieuwe locaties in Rotterdam, waarmee we onze supermarkt portefeuille aanvullen tot 130 winkels.”