Ga naar de hoofdinhoud
Alles voor de baby

Ook voor de allerkleinsten heeft Dirk allerlei voordelige producten in huis. Luiers, babyvoeding, babyshampoo, het zijn producten die alle baby’s dagelijks nodig hebben. Bekijk onze pagina voor baby’s en laat je inspireren door het uitgebreide en voordelige assortiment.

Premium Protection

Bij Dirk hebben we de beste luiers voor jouw baby. De Premium Protection luiers van Pampers zijn ontworpen om de baby zo droog mogelijk te houden en de huid zo goed mogelijk te beschermen. De zachte materialen van deze luiers zorgen voor een ideale zachte aanraking van de huid van de baby. De Premium Protection luiers hebben ook een rekbare zijkant, waardoor de luier zich aanpast aan de buik van de baby. Dit maakt de luier extra comfortabel. De huid van de huid wordt beschermd door de super absorberende kern, deze houdt de baby tot 12 uur lang droog.

Baby Dry afbeelding
Pampers Premium protection bij Dirk

Bekijk hieronder Pampers Premium protection luiers bij Dirk. Wil je meer luiers bekijken? Klik dan hier.

Dry pants luierbroekjes

Dry pants luierbroekje

Baby’s groeien vaak erg snel. Voor de beweeglijke baby zijn er ook luierbroekjes ontwikkeld door Pampers, de Pampers Baby Dry Pants luierbroekjes. Deze luiers zijn zeer flexibel en gaan tot 12 uur mee. In de luier zit ook een ultra rekbare 360 tailleband, deze band zorgt ervoor dat de luier zich aanpast aan de buik van de baby. Dit maakt de luier comfortabel! Daarnaast is de luier ook makkelijk aan te trekken en uit te trekken, door de scheurbare zijkanten kan de luier gemakkelijk uit worden getrokken. Als de baby erg beweeglijk is, is het fijn om de luier snel aan en uit te kunnen trekken. Dit maakt de Pampers Baby Dry Pants luierbroekjes ideaal voor de beweeglijke baby.

Dry pants luierbroekjes bij Dirk

In het assortiment van Dirk vind je allerlei Baby Dry Pants luiersbroekjes van Pampers. Bekijk hieronder verschillende luiersbroekjes:

Voeding voor de baby

Goede voeding voor de baby is belangrijk voor de ontwikkeling van een baby. Dirk heeft allerlei producten in huis voor de juiste voeding voor jouw baby. Een van die producten is Hero Baby. Hero Baby biedt flesvoeding aan die aansluit bij de leeftijdsfase van de baby. De opvolgmelk van Hero Baby standaard bevat de vertrouwde voedingsstoffen zoals vitamine A, C & D. Deze voedingsstoffen ondersteunen de weerstand van jouw baby. 

Overleg altijd eerst met een arts of consultatiebureau als je alleen flesvoeding geeft of flesvoeding in combinatie met borstvoeding. Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s.

Herobaby voeding
Herobaby nutrasense

Hero Baby

Naast de Hero Baby standaard is er ook Hero Baby Nutrasense standaard. Dit is een volledige zuigelingenvoeding voor baby’s aansluitend aan de leeftijdsfase. Nutrasense zit in een blik, terwijl Hero Baby standaard in een zakje zit. Daarnaast verschillen ze ook in vetsamenstelling. Beide voedingen voldoen aan de behoefte van de baby in die leeftijd. 

Hero Baby Nutrasense comfort+1 is dieetvoeding voor baby’s die last hebben van spugen, moeizame ontlasting of kramp. Gebruik Hero Baby Nutrasense comfort+1 onder medisch toezicht. Deze dieetvoeding is voor baby’s tussen de 0 en 6 maanden oud.

De Babyhuid

Het babyhuidje moet natuurlijk ook goed verzorgd worden. Bij Dirk hebben we verschillende producten die goed voor de babyhuid zijn. Een zachte huid en zachte haartjes zijn namelijk fijn voor de baby. Met Zwitsal Talkpoeder kan vocht worden geabsorbeerd en helpt het om geïrriteerde vlekjes op de huid te voorkomen. Zo blijft het babyhuidje knuffelzacht en soepel. Om de babyhaartjes zacht aan te laten voelen kan er Zwitsal Goedemorgen Haarlotion worden gebruikt. Deze haarlotion geeft de baby extra verzorging. Het ruikt heerlijk en zorgt ervoor dat de babyhaartjes weer zacht aanvoelen.

Babyhuid