Ga naar de hoofdinhoud
Dirk folder

De weekfolder van Dirk staat elke week vol met de beste aanbiedingen van Nederland! De folder bevat scherpe aanbiedingen voor alle productcategorieën. Van groente en fruit tot de beste A-merken. Wist je dat de folder van Dirk al 6 jaar op rij is bekroond tot de beste folder van Nederland? In de onderstaande folder zijn de weekaanbiedingen geldig van wo. 25 januari t/m di. 31 januari 2023. De Kanskoopjes zijn geldig van zo. 29 januari t/m za. 4 februari 2023. Bekijk snel de folder en scoor jouw voordeel!

Weekfolder Dirk

Dirk is de voordeligste supermarkt van Nederland! Ontdek hoe je zelf kunt besparen op je boodschappen en bekijk de weekfolder met de wekelijkse aanbiedingen! Dirk heeft namelijk de goedkoopste aardappelen, groente en fruit, vers & voordelig brood van bakkerskwaliteit en de laagste prijs voor A-merken! Kies voor Dirk en bespaar honderden euro's per jaar.

Week 5

Week 5

Online folder

Weekaanbiedingen van woensdag 1 februari t/m dinsdag 7 februari.

Lees de folder
Veelgestelde vragen over de folder
Op welke dagen gaan de aanbiedingen in?

Nieuwe Kanskoopjes blijven, zoals je gewend bent, elke week vanaf zondag verkrijgbaar. De nieuwe weekaanbiedingen starten voortaan elke week op woensdag in plaats van zondag. Weekendverwenners zijn verkrijgbaar van vrijdag tot en met zondag.

Waarom wijzigen jullie de looptijd van de folder?

Door de looptijd van de folder te wijzigen:


1. zorgen we ervoor dat onze acties gedurende de hele week beter verkrijgbaar zijn, waardoor je minder vaak misgrijpt.
2. voorzien we onze winkel van de nieuwste aanbiedingen of Kanskoopjes op een moment dat de supermarkt minder druk is.

Waarom wordt de beschikbaarheid van acties verbeterd?

De overgang van oude naar nieuwe weekaanbiedingen is verplaatst van het weekend naar een doordeweekse dag. Hierdoor zijn pieken in het weekend beter op te vangen en is er gedurende de week een betere beschikbaarheid van de actieproducten.

Hoe heb ik er door de wijziging minder last van dat de winkels worden voorzien van de nieuwste aanbiedingen of kanskoopjes?

Doordat de Kanskoopjes en weekaanbiedingen op een ander moment ingaan, kunnen we het moment van opbouwen in tweeën splitsen. Hierdoor wordt de overlast in de winkel die hiermee gepaard gaat per moment een stuk lager. Daarnaast verplaatsen we de ombouw naar nieuwe weekaanbiedingen naar een rustigere avond doordeweeks, zodat zo min mogelijk klanten hier last van hebben.

Ik ben niet blij met de wijziging van de looptijd. Nu moet ik zeker twee keer naar de winkel komen?

Nee, dat hoeft zeker niet. Elke dag kun je namelijk aanbiedingen kopen. Dit betekent dat je boodschappen gewoon kan blijven doen op de dag of dagen die je gewend bent. Ook bijvoorbeeld op zondag. Het enige verschil is dat het ingangsmoment van de nieuwe weekaanbiedingen naar woensdag verschuift.

Er is vast op basis van kostenbesparing besloten de ingangsmomenten van de acties te wijzigen?

We werken er hard aan om jou de beste klantervaring te bieden. We wijzigen de looptijd van onze folder om ervoor te zorgen dat jij zo min mogelijk hinder ervaart van het bevoorraden van de actieproducten tijdens het winkelen.