Ga naar de hoofdinhoud
Ontdek ons alcoholvrije bier

Een avondje geen trek in alcohol? Of ben je met de auto? Pak dan lekker alcoholvrij bier! Radler, Pils, Blond, IPA, voor vele biersoorten is er al een variant. Alcoholvrij bier is afgelopen jaren steeds geliefder geworden en dat begrijpen wij volledig. Het is een ideale variant voor een avond geen alcohol. Ontdek het uitgebreide alcoholvrije bier assortiment van Dirk.

Alle alcoholvrij bieren
Alle aanbiedingen

Populair alcoholvrij bier


Bekijk meer

Waarom alcoholvrij bier?

Een avond geen bier omdat je bijvoorbeeld met de auto bent of zwanger bent hoeft tegenwoordig niet meer. Dankzij het alcoholvrije bier heb je een alternatief om alsnog bier te drinken. Alcoholvrij bier hoeft niet minder lekker te zijn dan normaal bier? Geef het een kans en probeer is een alcoholvrij bier, ook al ken je het nog niet.

Wist je dat alcoholvrij bier zelfs gezonder is dan normaal bier. Je krijgt minder calorieën binnen van alcoholvrij bier en vermijd de negatieve effecten van alcohol. Nog een reden waarom alcoholvrij bier een goede variant is voor normaal bier.

Aan zwangere vrouwen wordt aangeraden om alcoholvrij bier te drinken. Let er op als er alcoholvrij bier wordt gedronken dat dit echt 0.0 bier is. In sommige varianten zit namelijk toch 0,1% alcohol.

Alcoholvrij bier

Alcoholvrij speciaalbier


Meer