Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Wat is mijn Dirk Mobiel klantnummer?

Jouw Dirk Mobiel klantnummer is het 13-cijferige barcodenummer dat op de Dirk Mobiel opwaardeersleutelhanger of moederkaart staat.

Moet ik de moederkaart goed bewaren?

Jazeker, de moederkaart moet je goed bewaren. Hierop staan jouw pin- en puk code vermeld. De pincode gebruik je om jouw sim te activeren na het aanzetten van jouw telefoon. De puk code gebruik je om de blokkering op te heffen, indien je jouw pincode 3x onjuist heeft ingegeven.

Je kunt jouw pin- en pukcode ook terug vinden onder ‘Mijn account’. Let op: Indien je de pincode via het toestel gewijzigd hebt, blijft de oorspronkelijke pincode zichtbaar via ‘Mijn account’. De pincode die via ‘Mijn account’ getoond wordt is dus de initiële pincode. Zorg ervoor dat je jouw zelfgekozen pincode niet vergeet!

Hoe gebruik ik mijn Dirk Mobiel moederkaart/sleutelhanger?

Bij het startpakket zitten standaard twee sleutelhangers en een ‘moederkaart’. Deze kaart/sleutelhanger dien je te gebruiken wanneer je jouw beltegoed wilt opwaarderen aan de kassa. De ‘moederkaart’ of sleutelhanger gebruik je als volgt:

Om op te waarderen:

  1.   Kies bij de kassa het door jouw gewenste opwaardeerbedrag en overhandig de kaart aan de caissière.
  2.   Je geeft jouw identificatie (sleutelhanger of ‘moederkaart’) aan de caissière.
  3.   De caissière scant de beltegoedkaart en identificatiekaart.
  4.   Na een goede ontvangst van jouw betaling wordt de opwaardering aan het beltegoed bijgeschreven en ontvang je een gratis SMS-bericht (indien jouw mobiele telefoon bereikbaar is) met een bevestiging van de opwaardering.