Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Hoe activeer ik mijn nieuwe sleutelhanger?

Om uw sleutelhanger te activeren log je in bij ‘Mijn Dirkmobiel’. Hier vul je je 06-nummer en je wachtwoord in. Ben je nog nooit eerder ingelogd geweest? Dan is jouw wachtwoord de PIN-code die op de moederkaart staat.
Na de 1e keer inloggen wordt er gevraagd om de PIN- code en een wachtwoord te wijzigen. Hiermee kan je inloggen op ‘Mijn Dirkmobiel’.
Vervolgens klik je op ‘Instellingen en Zelfservice’. Bij persoonlijke gegevens zie je je huidige klantnummer (barcode) staan. Deze verwijder je vervolgens. Vul hier de nieuwe barcode in. Dit is het 13-cijferige nummers dat op de nieuwe sleutelhanger onder de streepjescode staat.

Vervolgens klik je op ‘Bewaar’ en bevestig met OK . Rechtsboven (naast persoonlijke gegevens) zie je de melding dat het klantnummer succesvol is gewijzigd. Hierna mag de oude sleutelhangers weggegooid worden. Deze kan je niet meer te gebruiken. LET OP! Je dient de oude moederkaart te bewaren. *Heb je de oorspronkelijke moederkaart niet meer (en dus geen oorspronkelijke PIN- code), dan verzoeken wij het contactformulier invullen. Hierbij vragen wij onderstaande gegevens door te geven.

 

* SIMkaart nummer

* 06 nummer

* Barcode oude sleutelhangers

* Barcode nieuwe sleutelhangers.