Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Opwaarderen

Bij Dirk Mobiel beltegoed kun je op 4 verschillende manieren opwaarderen. Hieronder lees je een uitleg van de verschillende manieren om snel en simpel op te waarderen.


Opwaarderen beltegoed aan de kassa

Je kunt jouw simkaart opwaarderen met €10,- of €20,-.
Het opwaarderen gaat snel en eenvoudig:
1. Kies bij de kassa het gewenste opwaardeerbedrag en overhandig de kaart aan de caissière.
2. Je geeft jouw identificatie (sleutelhanger of ‘moederkaart’) aan de caissière.
3. De caissière scant jouw beltegoedkaart en identificatiekaart.
4. Na een goede ontvangst van jouw betaling wordt jouw opwaardering aan het beltegoed bijgeschreven en ontvang je een gratis SMS-bericht (indien jouw mobiele telefoon bereikbaar is) met een bevestiging van de opwaardering.


Mobiel opwaarderen

Dirk Mobiel biedt ook de mogelijkheid om mobiel op te waarderen. Dit kun je doen door je hiervoor éénmalig aan te melden op ‘Mijn account’. Hier doorloop je een  registratieproces waarbij je onder ander jouw rekeningnummer opgeeft en jij toestemming geeft om via automatische incasso betalingen van jouw rekening af te laten schrijven wanneer je een mobiele opwaardeeropdracht laat uitvoeren. Uiteraard zullen mobiele opwaardeeropdrachten alleen worden uitgevoerd bij een toereikend saldo op het door jouw opgegeven rekeningnummer.


 Jekunt kiezen uit drie manieren van mobiel opwaarderen:


1. SMS opwaarderen

Je kunt jouw beltegoed via SMS opwaarderen met € 10,- of € 20,-. Na registratie voor SMS opwaarderen op ‘Mijn account’ ontvang je een persoonlijke pincode voor SMS opwaarderen. Om jouw beltegoed op te waarderen stuur je een SMS naar 101 met het gewenste bedrag en jouw persoonlijke pincode.

Voorbeeld: Je wilt € 10,- opwaarderen en jouw persoonlijke SMS opwaardeerpincode is 12345. Je stuurt dan een SMS naar 101 met de volgende tekst: 10 euro 12345


2. Automatisch opwaarderen

Met de optie automatisch opwaarderen wordt jouw beltegoed automatisch opgewaardeerd wanneer het beltegoed onder de € 2,50 gaat. De hoogte (€10,- of € 20,-) van de automatische opwaardering geef je vooraf op tijdens de registratie voor automatisch opwaarderen op ‘Mijn account’.


3. Maandelijks op een vaste dag automatisch opwaarderen met een vast bedrag

Jouw beltegoed zal automatisch iedere maand op een door jou op te geven dag worden opgewaardeerd. De dag van opwaarderen en de hoogte (€10,- of € 20,-) van de automatische maandelijkse opwaardering geef je vooraf op tijdens de registratie voor automatisch opwaarderen op ‘Mijn account’