Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Nummerbehoud

Helaas zijn er geen nieuwe Dirk Mobiel starterspakketten meer verkrijgbaar!

Ben je in het bezit van een Dirk mobiel simkaart en wil jij gewoon door blijven bellen met jouw eigen nummer? Dat kan! Nummerbehoud is ideaal bij het overstappen en is heel eenvoudig.

 

Wat moet ik doen?

Je kunt vrijwel altijd jouw eigen nummer meenemen naar Dirk Mobiel. Dit werkt heel eenvoudig. Als je een Dirk Mobiel simkaart hebt, ga je naar Mijn account en log in. Onder het tabblad ‘Instellingen & zelfservice’ kun je digitaal een aanvraag doen voor nummerbehoud. In jouw Mijn Dirk Mobiel account kun je de status van de portering controleren. 

 

Moet ik nog ergens op letten?

Wanneer je een abonnement hebt, zit je vaak vast aan een opzegtermijn van maximaal 1 maand na initiële contractsduur (3 maanden indien het een zakelijk abonnement betreft). Informeer hiervoor bij jouw huidige provider. Is bovenstaande het geval, dan neemt Dirk Mobiel het nummer over op de dag dat het abonnement wordt beëindigd.

 

Wanneer je van een andere prepaid provider overstapt naar Dirk Mobiel en je kiest voor nummerbehoud, zal het beltegoed op uw oude simkaart komen te vervallen wanneer het nummerbehoud wordt uitgevoerd.