Snel, eenvoudig en leuk: onze Dirk app!

Aanbiedingen

 

Met de Dirk app heb je de beste en voordeligste aanbiedingen altijd bij de hand en ben je als eerste op de hoogte van de aanbiedingen van de volgende week. Ook handig, je kunt de aanbiedingen direct op je boodschappenlijst zetten. Zo maken we het voor jou gemakkelijker om boodschappen te doen.

 

Aanbiedingen
Assortiment

Assortiment


De Dirk app maakt boodschappen doen bij de goedkoopste supermarkt van Nederland nog gemakkelijker! Selecteer jouw Dirk winkel en zie direct het vertrouwde assortiment. Per categorie geordend, om het voor jou overzichtelijk te houden. Natuurlijk kan je ook direct producten opzoeken door middel van de intuïtieve zoekfunctie: scan, typ of spreek snel en vind snel jouw product. Handig!

 

Download de app

De Dirk app is beschikbaar in verschillende app stores voor iOS, Android en Huawei. Download de app in jouw app store en probeer het zelf!

Jouw feedback is altijd welkom via klantenservice@dirk.nl.

 

IOS
Huawei
Android

Boodschappenlijstjes


Je kunt eenvoudig je boodschappenlijst maken in de Dirk app. Scan, typ of spreek snel en gemakkelijk je lijstje bij elkaar en kies vervolgens zelf wat je met jouw lijst wilt doen. Je kunt deze bijvoorbeeld printen, delen of afvinken. Gebruik de app in de winkel, waar jouw lijst op looproute gezet wordt en je de boodschappen één voor één kunt afvinken. Gek op lijstjes? Maak er zoveel je wilt en vergeet nooit meer iets te bestellen.

Boodschappenlijstjes
Zelfscannen

Zelfscannen


Zelfscannen in onze Dirk filialen kan nu nóg makkelijker, namelijk met jouw mobiele telefoon. Gebruik de Dirk app en scan, via de camera van je telefoon, de artikelen die je nodig hebt. Klaar? Reken dan af bij een betaalpaal. Snel en eenvoudig! Kom je er toch niet helemaal uit? De medewerkers in de winkel en onze klantenservice helpen je graag weer op weg.

Stappen zelfscannen

Mijn Dirk

 

Door in te loggen met een MijnDirk profiel kun je meerdere boodschappenlijstjes maken en bewaren. Wisselen tussen web en app? Geen probleem. Je kunt met jouw MijnDirk het lijstje verder aanvullen vanaf Dirk.nl. Daarnaast vind je in de Dirk app al onze Dirk filialen. Hiermee zie je niet alleen welke voor jou dichtbij is, ook vind je voor elk filiaal de openingstijden, de route en welke services er geboden worden.

MijnDirk
FAQ-Dirk-app