Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
LEKKER DOEN, Gezond Genieten

Een van de eerste supermarktbladen van Nederland is terug van weggeweest. In alle Dirk winkels ligt vanaf 11 september een compleet vernieuwde versie van LEKKER DOEN met als thema Gezond Genieten.

Gezond eten

Gezond eten én gezond leven

In een nieuw design besteedt LEKKER DOEN aandacht aan gezond eten én gezond leven. Je krijgt een kijkje in het dagelijks leven van Nederlanders hoe zij hun (gezonde) maaltijden kiezen in combinatie met hun werk, studie en hobby’s. Daarbij krijgen ze tips van een personal coach Brian Dorst en voedingsdeskundige Marina Numan.

Interview Kiki Bertens

In deze LEKKER DOEN vertelt de Nederlandse tennisster Kiki Bertens over haar eetpatroon en voorkeuren als ze op wereldniveau prestaties moet leveren. Daarnaast veel tips en adviezen hoe je lekkere gerechten kunt maken, die ook nog eens gezond zijn.

Kiki Bertens
Strip Yasemin

En nog veel meer

LEKKER DOEN presenteert verder de meest succesvolle afval- en sport-apps, de allerlaatste gadgets, zoals de digitale trilvork, de nieuwe strip Yasemin en voor de lezers is een stevige stadswandeling uitgezet in de Sleutelstad van Nederland, het historische Leiden.

Woordzoeker Lekker Doen

De woordzoeker in Lekker Doen opgelost? Vul de oplossing in op deze pagina en maak kans op één van de vijf waardebonnen van Dirk. Je kunt drie waardebonnen t.w.v. € 50 en twee waardebonnen van € 25 winnen. Te gebruiken in al onze Dirk winkels.

Lekker Doen

Lekker Doen

Gezond genieten

Gratis vanaf 14 september in de supermarkten verkrijgbaar of lees deze online.

Lees online