Alarcos Tempranillo

Alarcos Tempranillo, topwijn uit Spanje

Door het proefpanel beoordeeld als een super lekkere fruitige wijn, waarbij je de Spaanse zon in het glas proeft. Bomvol rood fruit en een beetje kruidig. Kortom een lekkere wijn voor ieder moment. Lekker bij rood vlees, kaas of gewoon lekker zo.

Een unieke wijn!

Deze Pinot Grigio Spumante DOC ‘Grigò’ heeft een elegante geur van appel, peer en exotisch fruit. Het is een heerlijke verfrissende wijn met een smaak van citrus vruchten en een zeer aangename bubbel. Heerlijk als aperitief en combineert goed met vis, antipasti en pasta’s.

Villa Cornaro Pinot Grigio Spumante of Blush Spumante
Belleza Blossom Verdejo

Een echte Spaanse schoonheid

Deze wijn heet vertaald niet voor niets schoonheid. Naast dat hij in een mooie fles zit, is ook de wijn een ware schoonheid. Hij is fris en fruitig. Je proeft veel tropisch fruit. Deze wijn drink je gewoon het hele jaar door en de fles mag zeker gezien worden. Lekker bij salades, diverse soorten vis of gewoon lekker zo.

Het geheim van de monnik

Een geweldige wijn waarvan de oorsprong ligt bij een monnik die uit een gezin kwam met een rijke wijnbouwindustrie. Nog steeds wordt met veel trots het goed bewaarde geheim van de monnik gebruikt bij de productie van deze wijn. En typisch voor de Spaanse wijn in een fles met een gouden netje. Deze krachtige wijn drink je lekker bij pasta, rood vlees of een stukje kaas.

Benedictum II Gran Seleccion 3 Anos 2017
Chateau Sabran Corbiéres 2020

Een echte Franse topper

Als er één familie is die de perfecte Corbières maakt dan is dit wel de familie Sabran, want zij doen dit al sinds de Franse revolutie. En dat proef je in deze mooie wijn, alles prima in balans; kruidig, veel rijp rood fruit en een vleugje vanille. Lekker bij: Italiaans, rood vlees en kaas.

Deze week in de aanbieding

De wijnen van Tall Horse, Park Villa en Villa Cornaro haal je deze week extra voordelig in huis!