Mijn simkaart geeft na plaatsing in het toestel een foutmelding.
Kan ik een duocard aanvragen?
Ik kan niet bellen en/of SMS'en met mijn simkaart?
Ik heb mijn pincode gewijzigd, maar zie dit niet op 'Mijn Account'?
Hoe kan ik mijn simkaart (de)blokkeren?
Wat is een simlock?
Past mijn simkaart ook in een toestel met een micro-sim aansluiting?
Hoe kan ik mijn pin- en pukcode vinden?
www.dirk.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken van haar en/of derden om I) het gedrag van bezoekers vast te leggen en te analyseren om de websites en apps te verbeteren, II) om het mogelijk te maken content via social media te delen, III) om de inhoud van haar websites en advertenties beter af te stemmen op jouw interesses en IV) om informatie te verzamelen over je voorkeuren en de informatie toe te voegen aan je klantprofiel. Zo kun je ook buiten www.dirk.nl relevante aanbiedingen worden gedaan. Als je verder surft, accepteer je deze cookies https://www.dirk.nl/cookies en ga je akkoord met de verwerking van de (persoons)gegevens https://www.dirk.nl/cookies-privacy-statement die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I) tot en met IV) genoemde doeleinden.