Over opwaarderen

Bij Dirk Mobiel beltegoed kunt u op 4 verschillende manieren opwaarderen. Onderstaand treft u een uitleg van de verschillende manieren om snel en simpel op te waarderen.


Opwaarderen beltegoed aan de kassa

U kunt uw simkaart opwaarderen met €10,- of €20,-.
Het opwaarderen gaat snel en eenvoudig:
1. Kies bij de kassa het door u gewenste opwaardeerbedrag en overhandig de kaart aan de caissière.
2. U geeft uw identificatie (sleutelhanger of ‘moederkaart’) aan de caissière.
3. De caissière scant uw beltegoedkaart en identificatiekaart.
4. Na een goede ontvangst van uw betaling wordt uw opwaardering aan uw beltegoed bijgeschreven en ontvangt u een gratis SMS-bericht (indien uw mobiele telefoon bereikbaar is) met een bevestiging van de opwaardering.


Mobiel opwaarderen

Dirk Mobiel biedt ook de mogelijkheid om mobiel op te waarderen. Dit kunt u doen door u hiervoor éénmalig aan te melden op ‘Mijn account’. U doorloopt dan een  registratieproces waarbij u onder ander uw rekeningnummer opgeeft en u toestemming geeft om via automatische incasso betalingen van uw rekening af te laten schrijven wanneer u een mobiele opwaardeeropdracht laat uitvoeren. Uiteraard zullen mobiele opwaardeeropdrachten alleen worden uitgevoerd bij een toereikend saldo op het door u opgegeven rekeningnummer.


U kunt kiezen uit drie manieren van mobiel opwaarderen:


1. SMS opwaarderen

U kunt uw beltegoed via SMS opwaarderen met € 10,- of € 20,-. Na registratie voor SMS opwaarderen op ‘Mijn account’ ontvangt u een persoonlijke pincode voor SMS opwaarderen. Om uw beltegoed op te waarderen stuurt u een SMS naar 101 met het gewenste bedrag en uw persoonlijke pincode.

Voorbeeld: U wilt € 10,- opwaarderen en uw persoonlijke SMS opwaardeerpincode is 12345. U stuurt dan een SMS naar 101 met de volgende tekst: 10 euro 12345


2. Automatisch opwaarderen

Met de optie automatisch opwaarderen wordt uw beltegoed automatisch opgewaardeerd wanneer uw beltegoed onder de € 2,50. De hoogte (€10,- of € 20,-) van de automatische opwaardering geeft u vooraf op tijdens de registratie voor automatisch opwaarderen op ‘Mijn account’.


3. Maandelijks op een vaste dag automatisch opwaarderen met een vast bedrag

Uw beltegoed zal automatisch iedere maand op een door u op te geven dag worden opgewaardeerd. De dag van opwaarderen en de hoogte (€10,- of € 20,-) van de automatische maandelijkse opwaardering geeft u vooraf op tijdens de registratie voor automatisch opwaarderen op ‘Mijn account’